24 Temmuz 2011 Pazar

Taciz "geliyorum" demiş!
Kadın bir IMF çalışanı 3 yıl önce mektupla uyarmış!
17 Mayıs 2011 Salı, 22:33:49

taciz otobüste

taciz

taciz izle
İlgili Haberler
Anneyle de seks yapmış
"Kahn seçime girse Sarkozy’yi geçer"
Kahn hakkında yeni soruşturma
Paris savcılığı Kahn hakkında soruşturma başlattı
Tüm ilgili haberler
3 bin dolarlık süitinde bir oda görevlisinde cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklanıp yargılanmaya başlanan IMF Başkanı Dominique Strauss-Kahn’ın taciz skandallarına ilişkin iddiaların ardı arkası kesilmiyor.

Bir kadın IMF çalışanının IMF Başkanı Dominique Strauss-Kahn’ın kadınlara karşı davranışı konusunda IMF yetkililerine uyarıda bulunduğu ortaya çıktı. Kadın IMF çalışanının bu uyarıları 2008 yılında kuruma gönderdiği bir mektupla yaptığı iddia ediliyor.
taciz otobüste

taciz

taciz izle
İsmi verilmeyen çalışanın 2008 yılında Kahn’la gönül ilişkisi olduğu ortaya çıkan IMF’nin Macar Ekonomisti Piroska Nagy’nin ifadelerine benzer ifadeler kullandığı da öğrenildi. Kadın çalışanın konunun hassasiyeti nedeniyle isminin açıklanmasını reddettiği belirtiliyor.

Hatırlanacağı gibi Nagy’nin Kahn’la gönül ilişkisi olduğunu ortaya çıkmasının ardınan Kahn bir soruşturmaya maruz kalmış, fakat soruşturmanın sonucunda aklanmıştı. Son yaşanan skandalın ardından ise bu ilişki tekrar gazetelerin manşetini süslemeye başladı. Olayın ardından IMF’den ayrılmıştı. Nagy şu anda ise Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’nda çalışıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder